Kapotte auto

Elk voertuig zal een keer niet meer kunnen opstarten en zal worden afgeschreven. Zo’n kapotte auto is een enorme last voor de eigenaar. Helaas komt zoiets ook nooit op het moment dat je het verwacht en vaak op een onmogelijk tijdstip. Veel auto eigenaren weten niet dat een kapotte auto veel geld waard kan zijn en dat er autosloperijen zijn die hen kunnen helpen om van het kapotte voertuig af te komen.Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Omdat jij deze pagina leest gaan we er even vanuit dat jij in het bezit bent van een kapotte auto. Allereerst vinden we het natuurlijk hartstikke vervelend! We gaan je door dit proces slepen om de auto zo snel mogelijk kwijt te zijn. Sterker nog, we gaan je er een goede en eerlijke vergoeding voor geven.

Neem zo snel mogelijk contact op via 085-0644880 en vertel ons jouw probleem. Voorts zullen wij wat gegevens opvragen over de auto en we zullen met jou een afspraak maken om de auto op locatie te bekijken. Eenmaal op de afgesproken plek en datum - dit kan veelal nog binnen 24 uur na het telefoongesprek – zullen wij het voertuig keuren en taxeren. Wij schatten in hoeveel de auto nog waard is, veel auto onderdelen kunnen wij bijvoorbeeld nog recyclen en eventueel doorverkopen.Wat voor vergoeding kan ik verwachten voor mijn (oude) auto?

Dit is geheel afhankelijk van het type voertuig, merk, leeftijd, benzinestand etcera. Over het algemeen praten we over een vergoeding van enkele tientallen tot  honderden euro’s. Aangezien het voertuig voor jou niet meer functioneel en dus ook niet meer interessant is, heb je toch een mooie vergoeding te pakken.

Wist je dat wij gemiddeld meer over hebben voor een sloopauto dan een lokale garagedealer?Is er veel werk voor mij?

Nog een groot voordeel als je jouw kapotte auto laat ophalen door ons, jij hebt nergens omkijken naar. Wij verzorgen de gehele administratie inclusief de RDW vrijwaringsbewijs, dit is het bewijs dat jij vanaf dat moment niet meer de eigenaar bent van het voertuig.Wij beschikken over alle certificaten om door te gaan als betrouwbare autosloperij en we zijn aangesloten bij de ARN.


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880