Daar staat u dan, langs de kant van de weg of juist nog in uw woning terwijl u al onderweg zou moeten zijn. Een kapotte auto komt nooit gelegen, en als dan de monteur aangeeft dat het voertuig eigenlijk te duur is om te maken dan zakt de moed u waarschijnlijk al helemaal in de schoenen. Maar wij kunnen u helpen en wel direct. Met onze gratis ophaal- of eerder afhaalservice kunnen wij u verlossen van uw sloopauto. En het mooie is, u ontvangt er nog geld voor ook. Iedere sloopauto is namelijk geld waard door bruikbare onderdelen in de sloopauto. Daarover leest u meer op onze sloopauto informatiepagina.

 

Ophalen in welke regio

Zodra wij overeenstemming hebben bereikt over de locatie en datum van de spraak komen wij kijken bij de betreffende kapotte auto. In principe is elke regio haalbaar voor ons. Door jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk als het gaat om dealers door heel Nederland. Er is dus een grote kans dat een dealer bij u in de buurt met ons samenwerkt. Door deze uitgebreide dekking kunnen wij de ophaalservice door heel Nederland verwezenlijken. Het ophalen van de sloopauto is GRATIS en kost u helemaal niets. De ophaalservice wordt ook niet stiekem verrekend met hetgeen de sloopauto nog waard is. U krijgt een eerlijke en transparante vergoeding voor uw sloopauto en het vervoer ervan regelen wij, KOSTELOOS.


BEL VANDAAG NOG NAAR 0683 - 593429 EN VERKOOP UW SLOOPAUTO DIRECT


Meer informatie
- Auto ophalen


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880