Wij zijn op zoek naar uw sloopauto! U kunt uw sloopauto verkopen en daarmee een mooi geldbedrag reserveren voor de aanschaf van een nieuwe auto. U heeft een sloopauto in bezit als het voertuig niet meer kán of mag rijden op de openbare weg. Dit kan komen door een (eenzijdig) ongeval met uw voertuig of doordat er simpelweg door ouderdom zoveel slijtage is ontstaan dat de auto niet meer rijdt en/of te duur is om te laten repareren. Met een sloopauto heeft u twee opties, of u laat hem inruilen bij de lokale autodealer bij de aanschaf van een nieuw (tweedehands) voertuig. Of u verkoopt uw sloopauto aan ons, de autosloperij. In uw belang raden wij de tweede optie aan, u kunt uw sloopauto aan ons verkopen. De reden van dit advies is omdat een autosloperij over het algemeen meer geld biedt voor een sloopauto dan een lokale garagedealer.

 

Sloopauto bij ons meer geld waard

Een sloopauto is meer waard omdat wij - autosloperij en autodemontagebedrijf - uitermate gespecialiseerd zijn in het op milieuvriendelijke wijze demonteren en strippen van een sloopauto. Herbruikbare onderdelen halen wij uit de sloopauto en kunnen ons weer van nut zijn. Een lokale garagedealer heeft weinig tot geen ervaring met het demonteren van een sloopauto en zal her en der wat onderdelen hergebruiken, maar nooit zoveel als wij. Daarom bieden wij de hoogste vergoeding voor UW SLOOPAUTO.
 

Sloopauto verkopen VS inleveren bij dealer

Een veelgestelde vraag aan ons is, "wat is interessanter voor de consument? het verkopen van de sloopauto aan een autosloperij, of inruilen bij een garagedealer?".  Er zijn een aantal argumenten om te kiezen voor de eerste optie; het verkopen van de sloopauto aan een autosloperij. De eerste is dat het veel meer geld oplevert om de sloopauto te verkopen aan een sloperij. Doorgaans ligt de vergoeding stukken hoger bij een autosloperij dan bij een garagedealer. De reden is simpel, een autosloperij is gespecialiseerd in het hergebruiken van auto onderdelen en ziet veel meer potentie in gebruikte en afgekeurde auto's.

Een tweede argument om de sloopauto te verkopen aan een autosloperij is het gegeven dat deze op milieuvriendelijke wijze de sloopauto stript en demonteert. Door hun jarenlange expertise op het gebied van autodemontage en sloopauto's zijn zij in staat om het milieu zo min mogelijk te belasten. Zij dragen in die zin juist hun steentje bij door zoveel mogelijk aan auto-recycling te doen. U denkt op deze manier dus niet alleen aan uw portemonnee maar ook aan het milieu!

Een derde argument is minder administratieve last als u ervoor kiest uw auto te verkopen een sloperij. Zij komen de sloopauto vanaf locatie ophalen en dat ook nog eens gratis. De administratie handelen zij ook allemaal af, dus er komt zo min mogelijk op uw schouders te liggen.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bent u in het bezit van een sloopauto? Lees dan nauwkeurig onderstaande stappen door om uw sloopauto in te ruilen voor echt geld!
 

  • 1. U staat met pech langs de weg of bij uw huis met een kapotte auto c.q. sloopauto
  • 2. Direct kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer (0683 - 593429), wij zijn elke dag bereikbaar!
  • 3. U legt het probleem aan ons voor, wij noteren enkele gegevens over het voertuig
  • 4. Er wordt een afspraak gemaakt om de auto te bekijken op locatie
  • 5. Er wordt overeenstemming bereikt over de vergoeding, het bedrag wordt aan u overhandigd tezamen met het RDW Vrijwaringsbewijs
  • 6. De sloopauto wordt kosteloos meegenomen door ons, alle administratie is gedaan


Meer informatie
- Sloopauto verkopen Roozendaal


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880