Onze diensten richten zich niet enkel op klanttevredenheid, wij streven ook naar zo min mogelijke milieubelasting en zijn tevens fervent voorstander van optimale recycling en hergebruik van materialen. Daarnaast werken wij zo efficiënt mogelijk en zorgen wij voor milieuvriendelijke demontage van sloopauto's en autowrakken. Door het aanbieden van uw sloopauto draagt u bij aan dit proces. Doordat zoveel mogelijk materiaal uit uw sloopauto door ons kan worden hergebruikt en gedemonteerd blijft er minder materiaal over dat belastend is voor het milieu.


Uw sloopauto in het recyclingproces

Zodra wij uw sloopauto hebben overgenomen begint het recyclingproces. Dit proces houdt in dat wij bij de sloopauto nagaan welke materialen nog geschikt zijn en waarvoor deze nog geschikt zijn. Zo kunnen er bepaalde auto-onderdelen worden gedemonteerd en in onze occasions worden gebouwd. Daarnaast kunnen bepaalde automaterialen nog bruikbaar zijn in het oosten van Europa en ga zo maar door. Vast staat dat door het aanbieden van uw sloopauto zoveel mogelijk materiaal wordt hergebruikt wat louter voordelen oplevert voor het milieu.


Hoge vergoeding voor uw sloopauto


Bovenstaand recyclingsproces biedt u als verkoper van een sloopauto ook een groot voordeel op. Naast dat u bewust kiest voor milieuvriendelijke demontage door het verkopen van uw sloopauto aan ons, levert het u tevens een hoge financiële vergoeding op. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het demonteren en hergebruiken van auto-onderdelen kunnen wij hoge financiële vergoedingen geven voor ELK type auto ongeacht leeftijd, merk en staat!


Lees meer

- Wat is mijn sloopauto waard?
- Waar kan ik mijn sloopauto aanbieden?


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880