Ben jij op zoek naar auto-onderdelen?

Goedkope voertuigonderdelen

Bij ons ben je op het juiste adres als het gaat om originele auto onderdelen. In ons uitgebreide assortiment zit voor elk type en elk merk voertuig ongeacht leeftijd en staat het onderdeel waar jij naar op zoek bent. Wij hebben ruim 50.000 auto-onderdelen op voorraad en deze kunnen vandaag nog geleverd worden. De prijzen zijn scherp omdat het gaat om gebruikte onderdelen, die echter kwalitatief absoluut niet onder doen en splinternieuwe auto onderdelen.


Bel nu direct naar 0165-559230


Garantie op auto onderdelen

Bij ons krijg je maar liefst 12 maanden garantie op auto onderdelen uit ons magazijn. Geen kleine lettertjes, gewoon keiharde garantie voor je geld.


Betrouwbare kwaliteit

Bij ons staan betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel, daarom testen onze medewerkers ieder auto onderdeel uitvoerig zodat wij zeker zijn van de beste kwaliteit. Voldoet een auto onderdeel niet? Dan zal deze nooit in ons magazijn te vinden zijn. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met het product dan kun je deze kosteloos terugsturen. Bestelde auto-onderdelen worden snel geleverd, voor 15:00 op een werkdag besteld? Dan is het onderdeel de volgende werkdag nog bij jou in huis.

Je kunt bij ons terecht voor elk auto onderdeel, zo hebben wij bijvoorbeeld auto velgen, banden, koppelingen, motoren, ruiten, gordels, accessoires voor in de auto, lampen, tankdoppen, airco's, pedaalmatten, auto matten, motorkappen, knipperlichten en roetfilters. Maar let op, dit is slechts een kleine greep uit ons enorme assortiment aan goedkope en betrouwbare auto onderdelen.


Milieuvriendelijke recycling

Wij bezitten het grootste aanbod aan auto onderdelen dankzij ons uitmuntende en milieuvriendelijke recyclingsproces. Wij zijn een autosloperij met een hoog rendement als het gaat om strippen en demonteren van sloopauto's. Dergelijke voertuigen worden dusdanig ontdaan van onderdelen dat alleen het absolute onbruikbare restafval blijft bestaan. Alle andere auto onderdelen worden uitvoerig gekeurd door onze medewerkers en na goedkeuring toegevoegd aan onze voorraad.


Vraag naar de mogelijkheden omtrent onderdelen via het telefoonnummer 0165-559230


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880