Volgens de Van Dale woordenboek is de definitie van een sloperij:
"slo·pe·rij (de; v; meervoud: sloperijen) onderneming die gebouwen, auto's enz. sloopt "

Vanzelfsprekend is een autosloperij, een sloperij gespecialiseerd in de sloop van auto's en andere voertuigen. Bij ons bent u op het juiste adres voor de sloop van uw voertuig. Kortom, bent u in het bezit van een sloopauto? Neem dan vandaag nog contact op en wij geven u alle informatie die u nodig heeft.


Onze voordelen

Er zijn veel autosloperijen in Nederland, ongetwijfeld met veel verscheidenheid in kwaliteit en klantvriendelijkheid onderling. Door voor ons te kiezen garandeert u uzelf een zo hoog mogelijke vergoeding voor uw sloopauto, weinig administratieve last en een snelle afhandeling. Bovendien bieden wij onze klanten een gratis ophaalservice, dit houdt in dat door heel Nederland wij de sloopauto's komen ophalen, KOSTELOOS

Deze autosloperij is gespecialiseerd in het op milieuvriendelijke wijze demonteren van schade-voertuigen. Bent u bijvoorbeeld betrokken geraakt bij een ernstig ongeval waarbij de voertuig totalloss is verklaard dan spijt ons dat ten eerste zeer. Wij zullen ons te allen tijde volledig inzetten om deze vervelende situatie zo snel mogelijk achter u te kunnen laten. Uiteraard kan uw voertuig ook gewoon opgereden zijn, elke auto heeft immers een houdbaarheidsdatum. Ook in dat geval kunt u bij ons terecht, zelfs voor oude voertuigen geven wij een eerlijke en zo hoog mogelijke vergoeding!


Meer informatie

- Sloopauto inleveren


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880