Wij hebben een breed netwerk aan autosloperijen verspreid over heel Nederland waar uw sloopauto of schade-auto van harte welkom is. In elke provincie zijn wij vertegenwoordigd en vanuit vrijwel elke grote stad opereren wij in elke regio. Door middel van samenwerking met andere autosloperijen hebben wij een betrouwbare en goede reputatie opgebouwd.

 

Ophalen in welke regio

Een autosloperij of demontagebedrijf is gespecialiseerd in het demonteren en strippen van voertuigen. De sloopauto zal door de autosloperij uitvoerig worden bekeken en beoordeeld op basis van ouderdom, fysieke staat, merk/type. Op basis van de verzamelde gegevens zal er een plan van aanpak worden gemaakt. Sommige voertuigen kunnen worden gemaakt door onze vakmensen en gaan een nieuw leven tegemoet als tweedehands auto, ook wel occassion genoemd. Andere voertuigen zijn rijp om gesloopt te worden, alvorens dit gebeurd zal de sloopauto worden gestript en zullen bruikbare onderdelen er uit worden gehaald en worden doorverkocht.


Beschikbaar in heel Nederland!


Onze vestigingen reiken door heel Nederland, u kunt dus vanaf elke plek terecht bij ons voor de afhandeling en verkoop van uw sloopauto. Benieuwd welke vestiging bij u het meeste in de buurt zit? Kijk op onze subpagina's naar een vestiging bij u in de buurt en maak direct een vrijblijvende afspraak!

- Autosloperij Rotterdam
- Autosloperij Den Haag


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880