Wat is een sloopauto?

Typisch gevalletje van kapotte auto die niets meer waard is, of toch wel?

"Het antwoord is net zo makkelijk als vervelend voor de bezitter ervan, namelijk een auto die niet meer functioneert. Een sloopauto zal niet meer doen wat het hoort te doen. De sloopauto is niet meer geschikt om mensen of materiaal mee te vervoeren, het kan niet meer op de openbare weg. Hoe komt iemand aan een sloopauto? Dit kan velerlei oorzaken hebben, uiteraard kan er naarmate de auto ouder wordt slijtage ontstaan die op een bepaald moment zo erg wordt dat de auto niet meer werkt. Anderzijds kan de sloopauto ook zijn ontstaan door een (eenzijdig) ongeval waarna de auto total-loss is verklaard. Hoe dan ook, als een voertuig niet meer mag of kan rijden op de openbare weg om wat voor reden dan ook, dan is er sprake van een sloopauto."
BEL VANDAAG NOG NAAR 0683 - 593429 EN VERKOOP UW SLOOPAUTO DIRECT

Waarom heet het een sloopauto?

Voorts omdat het voertuig rijp is voor de sloop, het kan vernietigd worden omdat de reparatiekosten (als dit al mogelijk is), hoger zijn dan de aanschaf van een nieuwe auto. De kapotte auto kan worden gesloopt, máár er zijn nog bruikbare onderdelen in iedere afgekeurde auto. En juist daar zijn wij naar op zoek. Bepaalde onderdelen kunnen nog vrij nieuw zijn (doordat ze bij een recente onderhoudsbeurt zijn vervangen), of nog functioneel zijn. Voorbeelden zijn distributieriemen, antennes of autoradio's. Ons team staat dagelijks klaar om sloopauto's te strippen (te ontdoen) van herbruikbare en recyclebare onderdelen. Deze onderdelen kunnen wij weer monteren in andere voertuigen of doorverkopen aan andere partijen.


Wat is mijn sloopauto waard?

Elke sloopauto is bepaald bedrag waard, dit varieert op basis van onder andere de leeftijd, de fysieke staat, het gepleegde onderhoud en het merk van de auto. Vanzelfsprekend zijn minder verjaarde sloopauto's meer geld waard dan een oldtimer dat versleten is. Desondanks is vrijwel iedere sloopauto geld waard, en dat is interessant voor de bezitter! Wij zijn op zoek naar iedere sloopauto, ongeacht de staat, merk of ouderdom. Wij zullen de sloopauto nauwkeurig bekijken op locatie en op afspraak. Zodra wij een bedrag overeengekomen zijn met de eigenaar, dan zorgen wij voor het kosteloos ophalen van de sloopauto.
 

Hoe verkoop ik mijn sloopauto bij jullie?

Deze pagina laat zien hoe je gemakkelijk van jouw sloopauto afkomt. Het proces is simpel, bel kosteloos naar ons telefoonnummer en leg uit wat het probleem is. De professionele telefonisten staan je bij en loodsen jou moeiteloos door. Via de telefoon wordt er een afspraak gemaakt op de door jou gewenste locatie, zo wordt voorkomen dat jij de sloopauto per se moet (laten) verplaatsen. Op locatie en op de afgesproken datum wordt dan ter plekke een eerlijke en transparante prijs afgesproken die de autosloperij voor jouw sloopauto over heeft. Zodra jij akkoord bent, regelt de autosloperij alle papieren administratie en overhangt jou het geld. Makkelijk toch? Lees meer op deze pagina


Administratieve afhandeling

Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, laat de administratie met een gerust hart aan ons over. Zodra wij de sloopauto overnemen, nemen wij ook de administratie over de sloopauto uit uw handen. U krijgt voor uw sloopauto netjes een vrijwaringsbewijs van het RDW. Dit is belangrijk omdat dit het bewijs is dat de sloopauto niet langer meer uw bezit is, zodoende betaalt u dus automatisch geen wegenbelasting meer over sloopauto. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is het opzeggen van de autoverzekering van uw sloopauto. De rest is aan ons!


Wist u dat?

Wij beschikken over alle benodigde papieren en certificaties om door het leven te gaan als een betrouwbare en officieel erkende autosloperij welke aangesloten is bij de ARN en STIBA. Kortom, bij ons is uw sloopauto veel geld waard en bovendien nog in goede handen ook! Betrouwbare service en klantvriendelijk, dat is waar wij voor staan!


BEL VANDAAG NOG NAAR 0683 - 593429 EN VERKOOP UW SLOOPAUTO DIRECT


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880