Sloopauto verkopen regio Roozendaal - bel kosteloos en direct naar 0683 - 593429

In Roozendaal en omstreken zit u wat betreft het ophalen en verkopen van uw sloopauto dicht bij het vuur. Onze hoofdvestiging is gelegen in Roozendaal en onze beste en meest gespecialiseerde vakmensen kunnen u aldaar perfect van dienst zijn. Wij houden ons getraind personeel zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste wetten en tevens technieken op het gebied van autodemontage en autosloop. Dit maakt ons dé autosloperij van Roozendaal bij uitstek en wij staan te boek als milieu- en natuurvriendelijk autodemontagebedrijf.


Hoe gaat het in zijn werk?

Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt wordt het sloopauto verkopen proces opgestart, dit kan zowel telefonisch gratis naar 0683 - 593429 of u neemt vrijblijvend contact met ons via de contact-pagina alwaar u ook een bel-mij-terug verzoek kunt indienen, dit kan hier. In het proces is uw tevredenheid voor ons alles dat telt. Wij zullen u telefonisch van alle informatie voorzien, dit zullen onze gespecialiseerde telefonisten verzorgen. De situatie wordt geschetst en er zal een afspraak met u worden gemaakt.

Op de afspraak en de afgesproken locatie zal de sloopauto worden getaxeerd en er kan worden onderhandeld. Zodra er overeenstemming is bereikt over de prijs zal de sloopauto door ons kosteloos worden opgehaald. U krijgt een RDW-vrijwaringsbewijs mee naar huis waarmee u kunt aantonen dat u niet meer de eigenaar bent van het voertuig. Het contact met het RDW hierover zullen wij op ons nemen.

Vanaf dat moment bent u overal vanaf, u hebt dan geen sloopauto meer maar wel een beter gevulde portemonnee! Houd er rekening mee dat u nog wel uw autoverzekering dient te pauzeren dan wel te beëindigen.


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880