Gratis ophaalservice voor kapotte auto's en andere voertuigen

Bij ons werken autodemontage-experts, dag in dag uit, aan de demontage van sloopauto’s. Wil jij graag een sloopauto laten ophalen? Dat kan bij ons iedere dag! Bel ons gerust op:


085-0644880


en maak vandaag nog een afspraak. Op de gemaakte afspraakdatum komen wij de sloopauto bekijken en halen wij deze meteen op.Kom erachter wat een kapotte auto waard is

Wij geven hoge vergoedingen voor een sloopauto en zijn meer dan bereid om de sloopauto te komen ophalen vanuit alle streken in Nederland. Doordat wij nauwe betrekkingen hebben met autodealers door heel Nederland zijn wij bereid de sloopauto overal in Nederland op te halen.

Het ophalen van de sloopauto is gratis, sterker nog, indien je met ons de afspraak maakt dat wij de sloopauto mogen ophalen, dan verdien je er nog geld aan ook. In veel sloopauto’s zitten auto-onderdelen die bruikbaar zijn. Deze gebruiken wij voor de inbouw in andere voertuigen of wij verkopen deze onderdelen door. Soms exporteren wij deze auto-onderdelen naar Oost-Europa, zodat ze ook daar nog van nut kunnen zijn.

De hoogte van de vergoeding voor een sloopauto hangt af van het bouwjaar en het type voertuig. Mochten wij jouw sloopauto ophalen, reken maar dat je daarvoor een eerlijke en de hoogste vergoeding krijgt. Nergens anders is de sloopauto zoveel waard als bij ons. Wees dus geen dief van je portemonnee maar pak die telefoon op en maak direct een afspraak.

Gratis ophalen van jouw kapotte voertuig


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880