Sloopauto inleveren

Stel je bent in het bezit van een niet-functionerende auto, waar kun je die dan het beste kwijt? En hoe gaat dat dan precies in zijn werk? In dit artikel zullen we kort ingaan op de stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat jouw sloopauto op de juiste plek terecht komt. De plek die voor jou het meest interessant is omdat je 1. Meer geld krijgt de sloopauto en 2. Je geen last hebt van de administratie die erbij komt kijken.


Bel ons vandaag nog op telefoonnummer 0683 - 593429, wij zijn elke dag bereikbaar!


Mijn auto is kapot, wat nu?

Het is ontzettend balen als de auto het laat afweten, daar is nooit een goede timing voor. Vlak voor vakantie of juist net voordat je naar werk wil rijden. Een zogeheten sloopauto is een doorn in het oog en veel autobezitters weten niet wat zij moeten doen met de kapotte auto. Bovendien weet het gros van alle autobezitters niet dat een sloopauto potentieel veel geld waard is.

Wat je zelf kunt doen als jouw auto het laat afweten is het bellen naar de plaatselijke autodealer of autosloperij. Wist je dat wij jou ook van dienst kunnen zijn? Ons autosloperij bedrijf zit door heel Nederland en wij doen bovendien regelmatig zaken met lokale autodealers door heel Nederland. Door ons te bellen kun je er precies achter komen hoe jij van jouw sloopauto af komt.

Als je met ons belt zullen wij je telefonisch door heel het proces loodsen. Eigenlijk werkt het simpelweg zo:1. Je belt ons en geeft aan wat het probleem is. Wij zullen wat gegevens over de sloopauto vragen waaronder; type, leeftijd, soort brandstof en de locatie van het voertuig

2. In het gesprek wordt dan een datum afgesproken waarop wij jouw sloopauto zullen komen beoordelen, dit kan tevens op een afgesproken locatie gebeuren, bijvoorbeeld bij jou voor de deur! Of op de plek waar de sloopauto is achtergelaten, zo voorkom je dure sleepkosten.

3. Op de afgesproken locatie op het afgesproken moment zullen wij de sloopauto komen keuren en taxeren. Deze prijs is onderhandelbaar, wij streven naar een eerlijke en transparante prijs en wij geven DE HOOGSTE VERGOEDING voor een SLOOPAUTO.

4. Zodra jij akkoord bent gegaan met de prijs zullen wij ervoor zorgen dat je het geld DIRECT en CASH in bezit krijgt. In ruil daarvoor sta jij jouw sloopauto af en ben je dus officieel geen eigenaar meer van het voertuig. En dat geeft niet, want hij functioneert toch niet meer.In vrijwel elk geval krijg jij van ons meer geld voor een sloopauto dan bij een willekeurige autodealer bij jou in de buurt. Dit komt omdat wij op grote schaal sloopauto’s opkopen en wij daarom de voordelen plukken van deze schaalvergroting.Administratie

Bij ons hoef jij je geen zorgen te maken om de administratieve last, deze nemen wij geheel voor onze rekening. Wij zorgen voor een zogeheten RDW vrijwaringsbewijs waarmee je officieel afstand doet van het voertuig en dus wordt uitgeschreven bij het RDW. Het enige wat nog dient te gebeuren is het opzeggen van de autoverzekering, hiermee voorkom je dat er wordt doorbetaald voor de verzekering van het voertuig.


Bel ons vandaag nog op het telefoonnummer 0683 - 593429, wij zijn iedere dag bereikbaar!


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880