Op zoek naar een autosloperij in regio Den Haag? Zoek niet langer, wij zijn ook in regio Den Haag beschikbaar met onze expertise op het gebied van autosloop en sloopvoertuigen. Onze kenmerken en doelen zijn betrouwbaarheid, efficiëntie, klantvriendelijkheid. Bovendien garanderen wij de hoogste vergoeding voor elk type sloopauto ongeacht merk, staat, ouderdom, brandstof et cetera.

Bel ons nu op 0683 - 593429 en krijgt direct een vakkundig persoon aan de lijn die u van alle informatie omtrent de autosloperij den haag kan voorzien. Dit is de snelste manier van handelen als u in het bezit bent van een voertuig waar u graag van af wil. U kunt uiteraard ook via ons contact-formulier een bel-mij-terug verzoek indienen, wij bellen of indien gewenst mailen u dan terug zo snel mogelijk.


Welk type voertuig kan bij ons ingeleverd worden?

Autosloperij Den Haag demonteert op milieuvriendelijke wijze elk type voertuig. Er zijn grofweg vier soorten voertuigen rijp voor de sloop en waar wij raad mee weten, dit zijn:

 • De sloopauto
  Dit is het type voertuig dat werkelijk rijp is voor de sloop, er is geen mogelijkheid meer tot het renoveren of repareren van het voertuig, het zal nooit meer functioneren. Echter zijn onderdelen en materialen kunnen door ons goed worden hergebruikt. De autosloperij Den Haag is hierin gespecialiseerd en is uitermate geïnteresseerd in dit type voertuig. Een sloopauto kan het gevolg zijn van een groot ongeluk maar ook ten gevolge van ouderdom en slijtage. In alle gevallen kunt u gratis contact opnemen via 0683 - 593429 wij voorzien u van alle informatie.
   
 • De schade auto
  Dit soort auto is nog prima te herstellen om vervolgens met een andere eigenaar nog veel veilige kilometers te maken. Ook hierin kan autosloperij den Haag een rol in vervullen, laat ons uw schade auto taxeren en wellicht krijgt u er een hoger bedrag voor dan u had gedacht! Wij zullen de auto dan van u overkopen en zullen deze herstellen en als occasion aanbieden.
   
 • De gebruikte auto
  Dit is simpelweg een goed functionerend voertuig dat nog prima jaren vooruit kan zonder al te veel aanpassingen. Dit soort auto's kunnen door ons prima worden overgekocht voor interessante vergoedingen! Wij zullen dit voertuig dan enigszins opknappen en doorverkopen aan andere geïnteresseerden.
   


Meer informatie
- Sloopauto verkopen
- Autosloperij Den Haag


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880