Ook in regio Rotterdam en regio Rijnmond kunt u bij ons terecht als het gaat om de verkoop van uw sloopauto. Bent u in het bezit van een voertuig dat óf niet meer start óf totalloss is verklaard en hoe dan ook rijp is voor de autosloperij Rotterdam? Neem dan direct nog contact met ons op. Wij gaan dan samen met u een geschikte datum plannen waarop wij de auto komen bezichten. Op de afgesproken datum zullen wij een prijs overeenkomen passend bij uw type auto, rekening houdend met de staat van het voertuig en de ouderdom. De vergoeding voor uw sloopauto is gebaseerd op de hoeveelheid materialen en onderdelen uit uw sloopauto die de Autosloperij Rotterdam kan hergebruiken of door verkopen.

Dé autosloperij in Rotterdam

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze werkwijze en bevelen ons bij kennissen en vrienden aan als de beste autosloperij in Rotterdam. Wij streven naar complete klantvriendelijkheid en hoge vergoedingen voor elk type sloopauto. Nadat uw sloopauto is verkocht aan de autosloperij Rotterdam verzorgen wij direct nog de RDW-vrijwaringsbewijs. Dit is uw bewijs dat het voertuig niet meer officieel uw bezit is. Het kenteken staat vanaf dan dus ook niet meer op uw naam. Dit is belangrijk omdat boetes en dergelijke anders nog gewoon richting u worden opgestuurd.


Wanneer kiezen voor deze autosloperij Rotterdam?

Als uw auto niet meer door de APK komt of u kunt niet meer veilig rondrijden in uw voertuig dan bent u bij ons op het juiste adres. Wist u bijvoorbeeld dat wij de hoogste vergoeding bieden voor elk type sloopauto? De hoogste vergoeding vergeleken andere autosloperijen in Rotterdam! Wij halen binnen 24 uur uw sloopauto op, op de afgesproken locatie en datum. Geen haken of ogen! Zodra u contact met ons hebt opgenomen wordt u door heel dit proces geloodst door onze gespecialiseerde en uiterst vriendelijke demontage-specialisten werkend bij Autosloperij Rotterdam.


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880