Er zijn veel demontagebedrijven in Nederland. Deze bieden u veelal gouden bergen maar laten u achter met een lage vergoeding voor uw sloopauto of handelen de administratie niet voldoende af. Dit kan u veel tijd, moeite en bovendien geld kosten. Sloopauto-verkopen.info is speciaal in het leven geroepen om in al uw behoeften rondom de sloopauto te voorzien. Wij streven naar gemak, efficiëntie en optimale klant tevredenheid.

Gespecialiseerd in het demonteren van sloopauto'sJarenlange expertise op het gebied van milieuvriendelijke demontage en recycling kenmerkt ons bedrijf. Wij werken hard om deze kenmerken vast te houden en waar mogelijk te verbeteren. U als (potentiële) klant plukt daar de vruchten van, wij geven relatief hoge vergoedingen voor ieder type sloopauto. Wij verwerken foutloos alle administratie en ontnemen u hiermee een hoop frustratie. Een sloopauto in bezit hebben is immers al een frustratie op zich, niet waar?

Tevreden klanten

Er zijn in de afgelopen jaren duizenden tevreden klanten u voor geweest om hun sloopauto door ons te laten taxeren en kosteloos op te laten halen. Dit is de reden dat wij onze naam stevig op de kaart hebben gezet en nu bekend staan als een uitermate betrouwbare en efficiënte autodemontagebedrijf. Wij streven naar optimale communicatie en afhandeling van de overdracht. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en is ons alles waard!

Meer informatie

We snappen dat je nog met veel vragen zit, wellicht is het zinvol om de volgende pagina's eens te lezen voor meer informatie:

- Kapotte auto


Sloopauto gratis ophalen

U kunt gratis uw schade- of sloopauto laten ophalen vanaf elke gewenste locatie. Vul nu nog uw gegevens in en wij gaan direct aan de slag. Door middel van milieuvriendelijke recycling en autodemontage staan wij te boek als de meest betrouwbare autosloperij met tevens de HOOGSTE vergoeding voor elk type voertuig! Waar wacht u nog op?

Voor vragen bel: 085-0644880

Lees meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie? Bezoek dan onderstaande pagina's

Autosloperij
Bent u op zoek naar een autosloperij in uw buurt? Wij zitten door heel Nederland!

Recycling
Ons specialisme ligt onder andere in het op milieuvriendelijke wijze recyclen van een sloopauto.

Sloopauto
Wat is een sloopauto en wat kunnen wij ermee als gecertificeerde autosloperij

Sloopauto verkopen
Uw sloopauto is bij ons geld waard, lees hier over de mogelijkheden!

BEL ONS DIRECT

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op 0850 - 644880 voor al uw problemen rondom sloopauto's. Het maken van een afspraak voor het ophalen van uw sloopauto is dan ook een fluitje van een cent, op de gemaakte afspraak komen wij bij u langs en nemen we de sloopauto meteen mee.

BEL NAAR 0850 - 644880